Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

22.04.2014 u 8:00 | Zdravlje

Tibetanska gljiva liječi sve moguće bolesti organizma

Advertisement

Tibetanska gljivaRegulira izmjenu tvari u organizmu. Liječi bolesti krvnih žila, srca,nrastvara kolesterol u krvnim žilama. Liječi gušteraču, jetru i slezenu. Liječi želudac, crijeva i djeluje na nestanak čireva. Popravlja i reguliše krvni tlak. Proizvodi atibiotike i liječi upaljena mjesta. Liječi bolesti bubrega i kontrolira mokraćne kanale. Zaustavlja razvoj raka u organizmu odnosno metastaza. Pomlađuje tijelo tako da spriječava brzo starenje. Liječi žuč, čisti žučne puteve, dvanaesterac, rastvara žučne kamence. U tijelu regulira pomanjkanje energije i štiti od stresa. Sadrži sve vitamine potrebne za život čovjeka i normalno funkcioniranje organizma.

Način pripreme za jednu osobu

Dvije velike plastične ili drvene žlice gljive stavite u staklenu posudu i preliti sa 1/4 litre tj. ( 0,25l ) tj. 2,5 deca mlijeka- to Vam je otprilike 1,5 čaša mljeka . Mljeko netreba prokuhavati – obično mljeko sa 1,5 mm. Gljiva ne smije doći u doticaj sa metalom  jer u tom slučaju ugiba i gubi ljekovita svojstva koja sadrži u sebi postavši crnom kao i ako ostavite gljivu 24 sata na suvom i nezalijete je svaki dan u nova 2,5 deca mljeka a ono staro ljekovito kiselo mlijeko popijete ili date nekome ili jednostavno bacite- znači i u tome slučaju gljiva će pocrniti i izgubiti ljekovitu moć ako joj niste prišli svako jutro ili svako veče u isto vrijeme ovisno kako Vam je zgodnije piti i promijenili novo mljeko a staro kiselo mljeko popili za svoje zdravlje .

Znači, nakon 24 sata promiješati drvenom ili plastičnom žlicom nikako metalnom jer je zabranjeno i procijediti kroz plastično cjedilo također nesmije biti metalno (ono veće, ono za čaj je premalo).

Činite to nježno da ne oštetite gljivu. Procijeđeno mlijeko popijte. Pazite da ne popijete ni djelić gljive, ni djelić gljive ne smije dospjeti u odvod sudopera ili kanalizaciju. Gljivu u cjedilu oprati pod mlazom hladne vode- lagano. Ispranu gljivu staviti u čistu staklenku, naliti mlijeko ( 2,5 deca) i promješati. Staklenku obvezno poklopljenu plastičnim poklopcem držati na sobnoj temperaturi što znači da se nesmije gljiva i mljeko u staklenki stavljati u frižider ili hladnjak tj. na jako hladno mjesto jer i u tom slučaju gljiva gubi ljekovitu moć .

Zapamtite

Gljiva se ne smije dodirivati prstima niti metalnim predmetima!!!

Ne držati u frižideru

Za 2 tjedna otprilike ona naraste toliko da ju možete već nekome drugome dati kidajući polovicu gljive i tako možete nekome pomoći da se i on lako i jeftino dugo…dugoo … dugoo liječi sam kod svoje vlastite kuće……gljiva liječi sve moguće bolesti…..koliko ja znam i koliko sam ja čuo od ljudi.

Način primjene

Mlijeko piti 20 dana i to prije spavanja najbolje a može i ujutro, ( dakle samo jednom dnevno) u isto vrijeme. Nakon jedne dvadesetodnevne upotrebe pauzirati 10 dana. Ponovite terapiju nekoliko puta dok se ne osjeti poboljšanje – najmanje 3 x po 20 dana i svaki put
između pauza od 10 dana .

Zapamtite

Gljiva mora uvijek biti u mlijeku jer inače pocrni i nakon 24 sata gubi ljekovitost. Za vrijeme pauze od 10 dana gljivu treba redovito svaki dan čistiti i držati u mlijeku. Zdrava gljiva podvostručuje se za 17 dana. Tada je podijelimo i damo polovicu slijedećem čovjeku koji ima bilo kakvih zdravstvenih problema

Izvor: ZdravaPriroda.com / vutra.org